Costa Blanca Lifestyle
Seleccionar página

FRAN TWO

I EL FILL DE

L’ESTANQUERA

Qui és Fran Two i el Fill de l’estanquera?

Darrere d’aquests noms artístics es troben Francesc Sedeño i Gabriel Asenjo, dos músics de Xàbia que hem format un projecte paral·lel a altres agrupacions on perteneixem.

Com definiries la vostra música? De què parla aquest nou projecte/àlbum?

Si tinguérem que etiquetar l’estil trobe que diria que és rap introspectiu.
Rap, degut a que la part instrumental esta composta majoritàriament per la tècnica del sampleig, una tècnica que va nàixer dins d’aquest estil i ha sigut utilitzada fins i tot en la música pop a dia d’avuí. Els tempos i harmonies que es poden trobar conviden a un estat de calma i pensament.
I introspectiu, per que les lletres són creades a través dels estímuls que ens brinden el món i les estructures socials. Com qualsevol artista, mostrem la nostra realitat dins del context que ens ha tocat viure. Les lletres expressen la necessitat d’una critica social cap a la desconstrucció.

Què vos ha servit d’inspiració i com ha nascut?

El projecte va nàixer a causa de voler fer música sense la necessitat de ser una banda amb molts components. Al poder crear conjuntament la lletra i la música de manera simultània, des de el moment en el qual tries els samples, ja partim duna base inspiradora que crea una atmosfera que evoluciona de manera improvisada i primitiva.

Aquest projecte naix baix el segell discogràfic de Maldito Records, què significa açò per a vosaltres?

Per a nosaltres va ser una gran notícia, ja que sentir el suport d’una discogràfica que arriba a tanta gent ens fa creure un poc més en el nostre treball, si cap.

El primer single d’aquest nou àlbum ix el pròxim 2 de juliol, a què fa referència?

Aquest primer single/videoclip ens ensenya la perspectiva d’un jove que sent el pes d’una generació dins d’un marc social, laboral i econòmic que deixa un futur desesperançador.

On podem escoltar el single a partir del 2 de juliol?

El single és podrà escoltar a totes les plataformes digitals una vegada es publique el videoclip a Youtube. Ens podeu trobar a les xarxes socials de @FRANTWO i @EL_FILL_DE_LESTANQUERA.

FRAN TWO & EL FILL DE L’ESTANQUERA “No Hi Ha Dilema” (Videoclip)

Per acabar, per a quan podrem gaudir de l’àlbum al complet, quan està previst?

Tenim la intenció de publicar singles amb videoclip durant un temps, fins a recollir aquests temes dins d’un format físic. I així poder presentar-lo fent concerts el 2022.