Costa Blanca Lifestyle
Seleccionar página

Silvia Piera, Personal Seller Immobiliària

Direccion: Dénia, Alacant
Teléfono: 645 326 599
Email: silvia@silviapiera.online
Web: https://silviapiera.online/

La teva assessora immobiliària

Tota una vida d’experiència treballant en les vendes i que ara es concentra en el sector immobiliari. Silvia Piera és una professional contrastada que es presenta com a Personal Seller Immobiliària. La diferència que aporta Silvia al mercat radica en aquesta atenció, assessorament especialitzat a l’hora de fer una compravenda immobiliària.

Silvia Piera Personal Seller

Vendre una casa no sempre és una decisió fàcil, sol haver-hi molts sentiments oposats. Tampoc el seu procés és fàcil, no és “posar el cartell” i esperar que sone el telèfon. Hi ha molta feina darrere, treball que no sempre es veu.
Com a Assessora Immobiliària Independent,Silvia manté un tracte més pròxim amb els propietaris venedors, oferint així un servei de venda personalitzada amb l’objectiu de donar-li a la seva casa el valor que mereix.
Això permet elaborar un pla de màrqueting individualitzat des de la primera presa de contacte fins al tancament de la venda, acompanyant i assessorant el propietari en tot moment i informant-lo de tot el procés, des del Home Staging i/o Relooking, passant per l’elaboració de l’anunci, la seva publicació i seguiment, la gestió de les visites i la negociació amb els futurs compradors.

Immobiliària en Dénia

Exercir la professió immobiliària requereix un profund coneixement de la zona, ja que has de saber perfectament el que estàs venent, la zona i les necessitats del comprador, perquè la venda sigua un èxit i que la felicitat dure molts anys.

Silvia Piera és assessora immobiliària

A Silvia li interessa conéixer fins a l’últim detall de la teua casa i les seues característiques, la cosa que més t’agrada d’ella, la cosa que més destacaries fins i tot el que t’haguera agradat millorar. Silvia et representarà a cada moment i, sempre que tingues una consulta és ella qui t’atén personalment perquè és la teua Assessora Immobiliària.
Silvia s’encarrega de totes les gestions necessàries per a vendre el més prompte possible la teua casa, informant-te en tot moment dels passos que dóna per a evitar sorpreses. T’acompanya durant tot el procés de venda i està al teu costat quan i on la necessites. El seu mètode de treball és gestionar un màxim reduït de propietats per a poder oferir un servei personalitzat als seus clients i dedicar a cada habitatge el temps que mereix per a aconseguir l’objectiu